Betaalbaar verstelbaar bureau nodig?

Bent u op zoek naar een betaalbaar verstelbaar bureau? Dan bent u bij You-stand aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een betaalbaar verstelbaar bureau aan te schaffen waar u het hele team blij mee kunt maken. Als u kiest voor een elektrisch bureau dan is dat een behoorlijke investering waar u maar één werknemer mee blij maakt. Is dat wat u graag wilt? Door een betaalbaar verstelbaar bureau aan te schaffen, kunt u iedereen op kantoor een zit/sta werkplek aanbieden. Dat is veel meer de bedoeling denken wij. Met de You-stand heeft u de mogelijkheid om makkelijk van werkhouding te wisselen.

BETAALBAAR VERSTELBAAR BUREAU VOOR EEN GEZONDERE WERKOMGEVING!

Op zoek naar een betaalbaar verstelbaar bureau? Wist u dat negen uur per dag zittend werk verrichten gelijk staat aan de gezondheidsklachten die door roken ontstaan? Dat wilt u toch niet voor uw werknemers? Wij hebben een laptopstandaard ontworpen waarbij u gemakkelijk zittend en staand werk met elkaar kunt combineren. Vaak zeggen mensen dat u veel moet sporten naast het werk. Dit heeft overigens geen effect op uw gezondheid. Het zijn de periodes dat u lang zit die voor gezondheidsproblemen zorgen en dat is met sporten na het werk niet goed te maken. Om dit te voorkomen bieden wij u een You-stand aan. Dit is een van de weinige methodes om de negatieve gevolgen van langdurig stilzitten te voorkomen. Bent u er klaar voor om te stoppen met het nieuwe roken?

YOU-STAND: VOOR EEN BETAALBAAR VERSTELBAAR BUREAU

Bent u er ook helemaal klaar mee om rug-, schouder- of nekklachten te hebben na een dag werken? Wilt u rustig en beter geconcentreerd uw werk doen? Dan is een betaalbaar verstelbaar bureau van You-stand de oplossing waar u naar op zoek bent. You-stand is de meest betrouwbare en stabiele standaard voor staand werken. Het is makkelijk en simpel te verplaatsen op uw bureau en u kunt zelf bepalen wanneer u wisselt van zittend naar staand werken. Het biedt uw werknemers een gevoel van vrijheid als ze kunnen gaan staan tijdens het werken. Door zitten en staan af te wisselen verbrandt u zonder dat u het merkt calorieën en dat geeft u meer energie.  Er zijn ontzettend veel voordelen op te noemen en daarom nodigen wij u uit om een You-stand te proberen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze producten.