Chris

"erg mooi, simpel te gebruiken. Het neerzetten is inderdaad simpel. Is wel even wennen, het staand werken. Maar als je het afwisselt met zittend werken gaat dat prima. Had deze you-stand eigenlijk eerder aan moeten schaffen. Ben de you-stand al aan het promoten bij collega’s."

Vanja de Kwaasteniet

"Prachtig product! Doet wat het moet doen en oogt ook mooi. Ook werd de You-Stand snel geleverd. Ik ben zeer tevreden!"

Leon B.

"Echt een uitkomst, de You-stand. Omdat ik voorlopig nog geen verstelbaar zit-sta buro kan plaatsen, is dit een prima oplossing. Hij staat stevig, maakt geen krassen op de tafel en is weer zo opgeruimd."

Peter

"Ideaal om je werkhouding gedurende de dag snel af te wisselen."

Nienke Nieuwenhuizen

"Eindelijk gekocht en bevalt nog beter dan ik dacht…"

EM S.

"Prima oplossing; ik wissel zitten en staan nu af, en heb toch nog mijn super grote bureau!"

Anoniem

"Mooie robuuste desk stand!"

Machteld

"Zo fijn om staand te kunnen werken. En in de tas kan ik hem makkelijk mee naar huis nemen en daar mijn werkzaamheden ook staand uitvoeren."

Machteld

"Super makkelijk in elkaar te zetten en te stellen op de juiste hoogte."

M. van Erp

"Ik ben tevreden met deze mogelijkheid voor een sta bureau. Mooi materiaal, mooi ontwerp. Ook is het staan goed af te wisselen met zitten. Dan zet ik de laptop op de onderste ligger en mijn toetsenbord op de tafel. Het is wel een groot gevaarte. Maar het kan uit elkaar en neemt dan weinig ruimte in."

Pien

"Heel degelijk en mooi sta-bureau. Stevig en fijn groot werkblad; naast toetsenbord en muis kan er nog een notitieblok liggen. Nog iets meer flexibiliteit zou helemaal perfect zijn geweest."

Anoniem

"Super handig en makkelijk om te gebruiken. Goede kwaliteit. Bovenste plak is te dichtbij mijn gezicht om een (groot) monitor te gebruiken, vind ik, maar met laptop is het prima."

Marion

"Ik kreeg door het online lesgeven ineens last van rugklachten. Staand lesgeven is veel natuurlijker en ik hou mijn energie vast. Game changer!"

A.J.

"Werkt makkelijk, is goed voor mijn rug en iedereen is enthousiast over het design. Aanrader!"

Reinhard E

"Ich bin bis jetzt sehr zufrieden mit den You-Stand. Sehr schnelle Lieferung, schneller Aufbau, variabel, sehr stabil, formschön und chic. Beste Grüße Reinhard E"

Dennis

"Heel doordacht en mooi ontwerp. Goed en degelijk gebruikte materialen."

Anoniem

"Slimme constructie, geen schroeven en bouten, goed in te stellen op lengte van de gebruiker. Snelle levering."

Peter

"Ideaal voor het thuiswerken. Erg gemakkelijk in en uit elkaar te halen"

Ronald Knigge

"De you stand is mooi van vormgeving. Makkelijk in opzetten. Zeer geschikt om op je bureau te zetten. Ik ervaar dat het afwissellen van houdingen (zitten / staan) goed gefaciliteerd wordt door de you stand. En dat maakt dat je echt energieker bent aan einde van de werkdag. Kortom, mooi product en mooie ondersteuning voor betere werkhouding."

Marije C.

"Blij met de aankoop van mijn You Stand. Fijn om staan en zitten af te wisselen. Met het vele thuiswerken had ik dit al veel eerder moeten aanschaffen!"

Corien

"Plussen: Mooi object in huis, gemaakt van duurzame materialen, praktisch te monteren en te verplaatsen en verstelbaar in hoogte"

M. Algra

"Heel mooi afgewerkt. Gemakkelijk in gebruik. Fijn om te gebruiken."

Audrey

"Werken met de YOU-STAND is heel prettig en hij past ook prima in mijn interieur. Omdat hij niet teveel ruimte inneemt, kan ik ernaast ook zittend werken. Die afwisseling vind ik fijn. Kortom, een geweldig maatschappelijk verantwoord vervaardigd product!"

Marrije W.

"Super makkelijk en handig op te bergen. Erg blij mee!"

Rick

"Mooie kwaliteit bamboe. Hoogte perfect voor iemand van 185, heeft nog beetje speling voor mensen die langer zijn. Logo had iets mooier uitgefreesd kunnen zijn maar is niet storend wat mij betreft."

P Gelauff

"Inventieve oplossing om goede afwisseling tussen zittend en staand werken/vergaderen te creëren!"

Dennis H.

"Uitstekend ontwerp, heel mooi uitgevoerd. In een handomdraai op te bouwen en af te breken. Ik werk nu de halve dag staand. Ideaal voor iedereen met een gewoon bureau die er anders lange tijd aan moet zitten."