Nienke Nieuwenhuizen

"Eindelijk gekocht en bevalt nog beter dan ik dacht…"

EM S.

"Prima oplossing; ik wissel zitten en staan nu af, en heb toch nog mijn super grote bureau!"

Anoniem

"Mooie robuuste desk stand!"

Machteld

"Zo fijn om staand te kunnen werken. En in de tas kan ik hem makkelijk mee naar huis nemen en daar mijn werkzaamheden ook staand uitvoeren."

Machteld

"Super makkelijk in elkaar te zetten en te stellen op de juiste hoogte."

M. van Erp

"Ik ben tevreden met deze mogelijkheid voor een sta bureau. Mooi materiaal, mooi ontwerp. Ook is het staan goed af te wisselen met zitten. Dan zet ik de laptop op de onderste ligger en mijn toetsenbord op de tafel. Het is wel een groot gevaarte. Maar het kan uit elkaar en neemt dan weinig ruimte in."

Michiel

"Super ding! Het staand werken bevalt me goed. De you-stand is mooi afgewerkt. En de bamboe vind ik prachtig. Het is jammer dat je het aantal beoordelingssterren niet wat preciezer kan, want ik heb ook een punt van kritiek: de you-stand zou geschikt zijn voor mensen tot twee meter, maar dat is niet zo. Ik ben 1,94 meter en om de bovenrand van mijn laptop op ooghoogte te krijgen, moet ik bij de hoogste stand toch nog een extra verhoger gebruiken."

Ria

"Makkelijk in elkaar te zetten en te verplaatsen. Regelmatig staand werken is een verademing!"

Dennis

"Heel doordacht en mooi ontwerp. Goed en degelijk gebruikte materialen."

Pien

"Heel degelijk en mooi sta-bureau. Stevig en fijn groot werkblad; naast toetsenbord en muis kan er nog een notitieblok liggen. Nog iets meer flexibiliteit zou helemaal perfect zijn geweest."

Anoniem

"Mooi design. Simpel te installeren."

A.J

" Werkt makkelijk, is goed voor mijn rug en iedereen is enthousiast over het design. Aanrader!"

Marion

"Ik kreeg door het online lesgeven ineens last van rugklachten. Staand lesgeven is veel natuurlijker en ik hou mijn energie vast. Game changer!"

Anoniem

"Super handig en makkelijk om te gebruiken. Goede kwaliteit. Bovenste plak is te dichtbij mijn gezicht om een (groot) monitor te gebruiken, vind ik, maar met laptop is het prima."

Anoniem

"Slimme constructie, geen schroeven en bouten, goed in te stellen op lengte van de gebruiker. Snelle levering."

Ronald Knigge

"De you stand is mooi van vormgeving. Makkelijk in opzetten. Zeer geschikt om op je bureau te zetten. Ik ervaar dat het afwissellen van houdingen (zitten / staan) goed gefaciliteerd wordt door de you stand. En dat maakt dat je echt energieker bent aan einde van de werkdag. Kortom, mooi product en mooie ondersteuning voor betere werkhouding."

Marije C.

"Blij met de aankoop van mijn You Stand. Fijn om staan en zitten af te wisselen. Met het vele thuiswerken had ik dit al veel eerder moeten aanschaffen!"

Marieke

"Stevig en eenvoudig in gebruik."

Peter

"Ideaal voor het thuiswerken. Erg gemakkelijk in en uit elkaar te halen"

Corien

"Plussen: Mooi object in huis, gemaakt van duurzame materialen, praktisch te monteren en te verplaatsen en verstelbaar in hoogte."

Sebastian

"Der youstand ist klasse. Leider ist an einer Stelle schon ein bisschen was ausgebrochen am Logo."

M. Algra

"Heel mooi afgewerkt. Gemakkelijk in gebruik. Fijn om te gebruiken."

Audrey

"Werken met de YOU-STAND is heel prettig en hij past ook prima in mijn interieur. Omdat hij niet teveel ruimte inneemt, kan ik ernaast ook zittend werken. Die afwisseling vind ik fijn. Kortom, een geweldig maatschappelijk verantwoord vervaardigd product!"

Tim

"Ideaal als extra oplossing om hoger te kunnen werken. Ik ben redelijk wild blijkbaar waardoor ik me toch wat moet “inhouden”. Zeker meerwaarde voor mijn home office!"

Mirjam V.

"Ik ben enorm blij met mijn You-stand! Van de hele dag zitten aan mijn eettafel naar de hele dag een actieve houding afgewisseld met ‘af en toe zitten’. Echt een verademing en een aanrader. De You-stand is heel mooi afgewerkt en perfect in grootte voor toetsenbord (ruim) en voor het beeldscherm. Kortom: mijn beste aankoop in tijden!"

Rick

"Mooie kwaliteit bamboe. Hoogte perfect voor iemand van 185, heeft nog beetje speling voor mensen die langer zijn. Logo had iets mooier uitgefreesd kunnen zijn maar is niet storend wat mij betreft."

Marrije W.

"Super makkelijk en handig op te bergen. Erg blij mee!"

Wieger

"Snelle levering, en mooi product."

P Gelauff

"Inventieve oplossing om goede afwisseling tussen zittend en staand werken/vergaderen te creëren!"

Anoniem

"Echt een top ding! Was het geld zeker waard. Geen last meer van me rug en ik ben zelfs productiever!"

Dennis H.

"Uitstekend ontwerp, heel mooi uitgevoerd. In een handomdraai op te bouwen en af te breken. Ik werk nu de halve dag staand. Ideaal voor iedereen met een gewoon bureau die er anders lange tijd aan moet zitten."

Anoniem

"Ik ben er heel blij mee en promoot hem volop bij collega’s."

Hilde Carens

"Heel blij met de aankoop. Mijn man en ik kunnen het instellen op onze persoonlijke afmetingen. Ik denk er wel over om apart nog de plaat voor 2 schermen op te zetten te kopen indien mogelijk. Na het werk direct opgeruimd en mooi uit de weg. Ik heb de link al doorgegeven aan mijn werk, want dit lijkt me voor ons bureau ook een aanwinst."

Pieter Lammers

"mooi, degelijk, handig (snel in elkaar te zetten)"

Saskia de Lauw

"Echt een fantastische ervaring en bovendien heel gemakkelijk te monteren en demonteren ?"

John

"Hello, I really enjoy using my you stand desk, it's really stable, even with a laptop and a second 21" monitor on it! But I find the most useful feature to be that it just packs down completely flat, which means storing it is really easy. Most of the time it just hides behind the sofa and I forget it's even there :) thanks John"

Peter Pijnacker

"De You stand wordt iedere dag gebruikt naar tevredenheid. Het staan zorgt voor rust en energie en concentratie bij de gebruiker. Er worden makkelijk gesprekken over het werk op het beeldscherm gevoerd. Makkelijker dan dat iemand zit en de luisteraar moet buigen naar het beeldscherm om mee te kijken. Staand gaat dit beter, is uitnodigend en een prettige communicatie op de rechtop staande manier. Na een aantal jaren voldoet de You-stand nog steeds prima."

Rolf Wijbenga

"Ik heb een iMac als computer die ik met de you-stand op de juiste hoogte kan stellen. Als particulier gebruik ik you-stand icm hometrainer als ik regelmatig moet lezen en dat bevalt uitstekend. Moet ik daarentegen veel typen dan schuif ik de hometrainer weg en sta ik staande te werken. Ook dit bevalt uitstekend. De praktijk is dat je hierdoor niet te lang in een houding staat en sneller even weg kan lopen. Een zeer actieve manier van met de computer bezig zijn. Lastig is als je tijdens je werkzaamheden ook nog formulieren of iets dergelijks nodig hebt. Als je die al op een van de planken neer kunt leggen, blijft het probleem dat een gedeelte onder de bovenste plank verdwijnt en daardoor moeilijk leesbaar wordt. Over het algemeen zeer tevreden over de uitvoering. Simpel maar degelijk."

Kim

"Je zet You Stand snel in elkaar, aan te passen op je eigen lengte, twee verschillende plateaus voor zowel keyboard en muis en 1 voor je laptop. Staat mooi, neemt niet veel ruimte in, maar wel voldoende ruimte om te werken. Ik heb zelf zowel een grotere als een kleine laptop en beide passen perfect."

Birgitta

"Echt een must voor elk kantoor, maar ook ideaal voor het privégebruik. Sinds ik de you-stand gebruik heb ik aanzienlijk minder last van mijn rug."

Anne van der Velde – Curves Sneek

“Ik ben sinds de gezondheidsbeurs een dagelijks en fervent gebruiker van de YOU-STAND®. Na een week kon ik al niet meer zonder. Als sportschool eigenaar is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je het juiste voorbeeld geeft. Ik heb een behoorlijk aantal leden van mijn sportschool op het spoor van de YOU-STAND® gezet en weet dat organisaties en bedrijven in de buurt inmiddels daadwerkelijk de YOU-STAND® gebruiken”.

Cees Ebben, Manager Bedrijfsvoering en Onderwijs – Gilde Opleidingen

“Bij sommige beroepsopleidingen moet er veel werk achter een computer worden verricht. Daarom willen wij onze studenten kennis laten maken met staand werken. Dat doen we door drie YOU-STAND®s te plaatsen in onze nieuwe studieruimte. Wij hopen dat ze op deze manier ervaren dat een afwisselende werkhouding ten goede komt aan hun algemene welbevinden en een preventieve werking heeft. Deze ervaring binnen de opleiding kunnen ze vervolgens meenemen naar hun stageplek of hun uiteindelijke werkplek”.

Anite Oude Booyink – FysioTape

“Ik ben zeer tevreden met de YOU-STAND®, echt een fantastisch ding. Ik wissel het staand werken natuurlijk af met zitten achter mijn bureau. Meestal ga ik ’s middags na de lunch staan of juist in de ochtend. Ik kan de YOU-STAND® makkelijk alleen op mijn bureau krijgen en er weer afhalen. Het is tevens een goedkope oplossing als zit sta bureau”.

Wendy van den Barselaar – Van der Let & Partners

“De YOU-STAND® bevalt goed, mijn ervaringen zijn prima. Wel hanteer ik op de bovenste plank maar één beeldscherm, ondanks dat ik de bredere versie heb genomen, bedoeld voor twee beeldschermen. Met één licht beeldscherm bovenop in plaats van twee schakel ik prettiger van staan naar zitten en andersom”.

M.C. Aarts

"Eenvoudig te installeren, degelijk materiaal"

Roel

"Erg fijn werken. Zeer compact op te bergen en licht gewicht."

Patricia

"Prima oplossing en niet al te duur om eens uit te proberen."

Marjan van Rhoon

"Iets minder stevig dan verwacht, maar prima"

Eric

"Fijn om aan te werken. Voldoende ruimte voor documenten naast je toetsenbord. Zelf het ik de grote plank onder gedaan en de kleinere plank voor mijn laptop. Eenvoudig in elkaar te zetten."

Jeroen van Mierlo

"Prachtig sta-bureau, sieraard in de kamer. Makkelijk te verstellen en prettig om aan te werken. En niet onbelangrijk: top klantenservice!"

Anoniem

"Ik vind het echt super handig werken met de YouStand. Het is even wennen met opbrengen als ik hem niet gebruik omdat ik klein woon, maar echt een verrijking van mijn werk."