Zit sta werkplek nodig?

Bent u op zoek naar een zit sta werkplek voor uzelf en uw medewerkers? Bent u op zoek naar een zit sta werkplek zodat u uw werkzaamheden energieker en creatiever uit kunt voeren? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom op de website van You-Stand. Wij bieden u een prachtig product aan waarmee u zelf kunt bepalen in welke werkhouding u gaat werken. De zit sta werkplek van You-Stand is een ideaal middel om van ieder bureau een prachtige zit sta werkplek te maken. Door een eenvoudige handeling kunt u in een handomdraai ergonomisch werken. Bent u benieuwd hoe dit precies werkt? Wij nodigen u graag uit om en kijkje te komen nemen op onze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden waarbij er ook keuze is uit verschillende kleuren. De You-Stand is een echte blikvanger door zijn fraaie design.

Altijd werken in een perfect werkhouding met een zit sta werkplek

Bent u op zoek naar een zit sta werkplek? Heeft u al een tijdje last van vermoeidheid na een lange dag werken? Bij You-Stand bieden wij u dé oplossing aan. De zit sta werkplek is speciaal ontworpen voor medewerkers die dagenlang in een verkeerde werkhouding achter een bureau zitten. In de afgelopen jaren hebben wij diverse design ontworpen zodat een zit sta werkplek in iedere werkruimte past. Met een paar handelingen kunt u uw werkplek veranderen in een ergonomische zit sta werkplek zodat u aan het einde van de dag meer energie overheeft en minder last heeft van allerlei klachten. De You-Stand is een ideaal middel om van ieder bureau een prachtige zit sta werkplek te maken. Bent u benieuwd naar de voordelen van staand werken of wilt u meer weten over ons unieke product? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Laat u verrassen door de vele voordelen die een zit sta werkplek te bieden heeft.

Zit sta werkplek van You-Stand

Door gebruik te maken van een zit sta werkplek van You-Stand zult u verschillende voordelen ervaren. Als u 8 uur per dag achter uw laptop zit in een verkeerde houding kunt u chronische klachten ontwikkelen. Na een lange werkdag heeft u last van uw gewrichten en kan u met hoofdpijn naar huis gaan. Dit wilt u uiteraard voorkomen en uw lichaam de juiste ontspanning geven als u aan het werk bent achter uw laptop of computer. Door een zit sta werkplek van You-Stand aan te schaffen zult u minder last ervaren van uw nek, schouders en rug en heeft u na een lange werkdag nog energie over. De verstelbare laptopstandaard van You-Stand is eenvoudig in gebruik en volledig in hoogte verstelbaar. Staand werken is leuk en beter voor uw gezondheid!

VOORDELEN VAN STAAND WERKEN

 • vermindering (chronische) rug- schouder- en nekklachten
  • betere doorbloeding
  • verbranding calorieën (jaarlijks 3 kilo vetverbranding!)
  • meer energie
  • vermindering kans op hart- en vaatziekten
  • vermindering kans op overgewicht en diabetes
  • betere concentratie
  • meer creativiteit!
  • En last but not least: minder ziekteverzuim!

Zit sta werkplek online te bestellen

Bent u net als wij enthousiast over een zit sta werkplek van You-Stand? In onze webwinkel bieden wij u een ruim overzicht aan van onze prachtige creaties. U kunt via onze website gemakkelijk uw keuze maken en direct uw bestelling plaatsen. Wij bezorgen onze sta zit werkplekken in Nederland en in België. Laat u verrassen door de vele voordelen die een zit sta werkplek van You-Stand te bieden heeft.