Verstelbare werkplek nodig?

Bent u op zoek naar een verstelbare werkplek? Bent u op zoek naar een manier om ergonomisch te werken als u hele dagen achter uw laptop of computer werkt? You-Stand heeft voor u dé oplossing!  Wij bieden u onze verstelbare werkplek aan waardoor u energieker en fitter uw werkdag doorkomt. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u last krijgt van uw nek, schouders en rug als u dagenlang in dezelfde houding achter uw laptop werkt. Door gebruik te maken van onze verstelbare werkplek kunt u zo vaak als u wilt uw werkhouding wisselen. Vindt het prettig om af en toe te staan tijdens uw werk? Dan is dit geen enkel probleem! U kunt ervoor kiezen om afwisselend te zitten of te staan tijdens uw werk. De keuze is helemaal aan u. Bent u benieuwd of een verstelbare werkplek van You-Stand iets voor u is? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over onze prachtige verstelbare werkplek.

Voordelen van een verstelbare werkplek

Bent u benieuwd wat de voordelen zijn van een verstelbare werkplek? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele voordelen en de handigheid van een verstelbare werkplek. You-Stand biedt u verschillende kleuren van verstelbare werkplekken aan waardoor u zelf kunt kiezen welke You-stand het beste bij uw werkomgeving past. U zult merken dat u de gehele werkdag een goede werkhouding aanneemt omdat u uw lichaam op de juiste manier kan positioneren achter uw laptop. Met de You-stand kunt u altijd in dé perfecte werkhouding werken. Uit onderzoek is gebleken dat staand werken leuker en beter is voor uw gezondheid. Met een verstelbare werkplek van You-Stand kunt u ergonomisch werken in een handomdraai!

Meer weten over de verstelbare werkplek van You-Stand?

Een ergonomische werkplek aanmeten is snel gebeurd met de verstelbare werkplek van You-Stand. De yYu-stand is de meest betrouwbare én stabiele laptop standaard voor staand werken. Door zijn fraai design past een verstelbare werkplek van You-Stand in iedere ruimte. Ons product is volledig in hoogte verstelbaar en is eenvoudig in gebruik. U zult merken dat uw nek-, rug- en schouder klachten minderen worden zodra u werkt met de verstelbare werkplek van You-Stand. Uw lichaam krijgt een betere doorbloeding en u verbrandt meer calorieën (jaarlijks 3 kilo vetverbranding!). Daarnaast heeft u aan het einde van de dag meer energie over en zul u een betere concentratie ervaren voor uw werkzaamheden.