Standing desk nodig?

Op zoek naar een standing desk? Heeft u dagelijks last van een zere nek? Merkt u dat u na een lange werkdag last heeft van uw schouders? Wij hebben voor u dé oplossing! You-Stand biedt u de standing desk aan tegen een scherpe prijs! Door gebruik te maken van een standing desk van You-Stand zult u merken dat u aan het einde van de dag minder last heeft van uw rug, nek en schouders. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u na een lange werkdag achter uw computer weinig energie over heeft en dat u last kunt krijgen van diverse chronische klachten. Dit wilt u uiteraard voorkomen. De standing desk van You-Stand is zo ontwikkeld dat u kunnen zitten en staan tijdens uw werkzaamheden achter uw laptop. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door onze fraai uitziende verstelbare laptopstandaarden.

Standing desk kopen?

Bent u op zoek naar een standing desk? Bent u op zoek naar een manier zodat u aan het einde van de dag minder last heeft van uw nek, schouders, rug en armen? Zoekt u dan niet verder. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website van You-Stand. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten verstelbare laptopstandaard in de vorm van een standing desk. Door de jaren heen hebben wij een prachtig ontwerp ontwikkeld dat perfect past in iedere ruimte. Een standing desk van You-Stand kenmerkt zich door het fraaie design en is in ieder kantoor een must. U kunt een standing desk handmatig en gemakkelijk verstellen zodat u altijd in de juiste werkhouding achter uw laptop of computer zit of staat. De standing desk is in hoogte verstelbaar waardoor iedereen gebruik kan maken van een prachtige You-Stand. Bent u benieuwd naar ons aanbod en wilt u meer weten over de vele voordelen van een standing desk? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Voordelen van een standing desk

Een standing desk is een ware blikvanger op uw kantoor maar dat is niet alles. De standing desk is ontworpen om het werken nog leuker te maken. Door staan en zitten af te wisselen, blijft u energieker en zult u merken dat u na een lange werkdag meer fut heeft om leuke dingen te doen zoals sporten of uit eten. U zult merken dat u minder last heeft van (chronische) rug- schouder- en nekklachten en dat uw doorbloeding beter is. Daarnaast heeft u verminderde kans op hart- en vaatziekten en verminderde kans op overgewicht en diabetes. Doordat u uw werkhouding continue wisselt zult u merken dat u een beter concentratie heeft. Daarnaast is het bewezen dat u meer calorieën verbrandt. Dit kan jaarlijks oplopen tot 3 kilo vetverbranding! En het allerbelangrijkste is dat u zul merken dat er minder ziekteverzuim is op de werkvloer. Bent u net als wij enthousiast over de voordelen van een standing desk? Bestel dan direct uw gewenste kleur via deze website!

Meer weten over een standing desk van You-Stand?

Bent u benieuwd of een standing desk iets voor u is? Wij vertellen u daar graag meer over. De You-Stand is ideaal om van ieder bureau een prachtige zit-sta werkplek te maken. U kunt altijd werken in de perfecte werkhouding én staand werken is leuk en beter voor uw gezondheid! De You-Stand is de meest betrouwbare én stabiele standaard voor staand werken.