Standing desk nodig?

Op zoek naar een standing desk? Heeft u dagelijks last van een zere nek? Merkt u dat u na een lange werkdag last heeft van uw schouders? Wij hebben voor u dé oplossing! You-Stand biedt u de standing desk aan tegen een scherpe prijs! Door gebruik te maken van een standing desk van You-Stand zult u merken dat u aan het einde van de dag minder last heeft van uw rug, nek en schouders. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u na een lange werkdag achter uw computer weinig energie over heeft en dat u last kunt krijgen van diverse chronische klachten. Dit wilt u uiteraard voorkomen. De standing desk van You-Stand is zo ontwikkeld dat u kunnen zitten en staan tijdens uw werkzaamheden achter uw laptop. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door onze fraai uitziende verstelbare laptopstandaarden.

Ergonomische standing desk van You-Stand

Staand werken met een standing desk is leuk en beter voor uw gezondheid. Door gebruik te maken van een standing desk van You-Stand zult u vele voordelen ervaren. U zult minder last hebben van uw chronische rug- schouder- en nekklachten, u zult een betere doorbloeding hebben en u verbrandt meer calorieën per dag. Dit kan jaarlijks oplopen tot 3 kilo vetverbranding! Waar u eerst aan het einde van de dag weinig tot geen energie meer had, zult u nu merken dat u zich door de dag heen fitter voelt. U belast uw nek, rug en schouders minder doordat u uw werkhouding afwisselt met staan en zitten. Door ergonomisch te werken heeft u een verminderde kans op hart- en vaatziekten, een verminderde kans op overgewicht en diabetes en u zult een betere concentratie hebben. En last but not least: er is minder ziekteverzuim onder uw medewerkers. Bent u benieuwd of een ergonomische werkplek iets voor u is? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en bespreken graag met u uw wensen.

Standing desk gemakkelijk te bestellen bij You-Stand

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u een standing desk bestellen? Via onze gebruiksvriendelijke webwinkel kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling afronden. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende soorten kleuren. De standing desk van You-Stand is volledig in hoogte verstelbaar en eenvoudig in gebruik.