Staand werkstation nodig?

Bent u op zoek naar een makkelijke manier om staand te werken? Dan is het staand werkstation van You-stand een ideale oplossing! Wij zijn al jaren de specialist op het gebied van laptopstandaards. Onze laptopstandaards zijn een uniek Nederlands product dat door de sociale werkvoorziening voor u in elkaar gezet wordt. Daarbij worden de laptopstandaards uitvoerig getest en gecertificeerd voordat het naar u wordt opgestuurd. U zult goed merken dat u zich binnen no time fitter voelt en minder nek, schouder of rugpijn klachten heeft. Daarbij heeft u meer creativiteit en beschikt u over een hoger concentratie gehalte. Meerdere goede redenen dus om een staand werkstation van You-stand aan te schaffen.

Staand werkstation voor een gezondere werkomgeving

Op zoek naar een staand werkstation? Zet dagelijks enkele uren uw bovenbenen aan het werk. U bent er snel aan gewend en zult er veel baat bij hebben! En voor de werkgevers: bespaar op toekomstige ziektekosten en investeer (preventief) in een gezondere werkhouding voor uw werknemers! Schaf de You-stand aan voor uw personeel. Bij staand werk beweegt u niet veel maar u spant wel continu uw bovenbenen aan. Daardoor voelt u zich niet alleen maar lichamelijk sterker maar ook geestelijk. Onze You-stand is in verschillende hoogtes verkrijgbaar en daarom altijd passend voor iedere werknemer. De You-stand is klein en makkelijk aan de kant te zetten. Zo kunt u makkelijk switchen tussen zittend en staand werk.

Een betaalbare staand werkstation

Voor ieder bedrijf is het mogelijk om de You-stand aan te schaffen. Wilt u graag nog meer voordeel hebben van de aanschaf van een You-stand? U kunt via de website een You-stand aanschaffen met nog eens extra voordeel. Het staan zorgt namelijk ook voor rust, energie en concentratie bij iedere gebruiker. Er worden makkelijker gesprekken gevoerd en het is handiger omdat de ander niet meer voorover hoeft te buigen om naar het beeldscherm te kijken. Staand gaat dit beter en is meer uitnodigend voor een prettige communicatie.

Over You-stand

De you-stand is een makkelijke en snelle manier om van uw bureau een staand werkstation te maken. Elke You-stand is in hoogte aan te passen en beschikt over twee plateaus voor uw beeldscherm en keyboard. De You-stand neemt niet veel ruimte in beslag en is in fraaie modellen verkrijgbaar. Daardoor past de laptopstandaard op ieder bureau. Zowel de grote als de kleine laptops passen op de standaard. Wilt u ook graag de makkelijke en efficiënte laptopstandaard voor op uw kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag alle mogelijkheden die wij hebben.