In hoogte verstelbaar werkstation nodig?

Bent u op zoek naar een in hoogte verstelbaar werkstation? Door gebruik te maken van het in hoogte verstelbaar werkstation vermindert u bijvoorbeeld de klachten van nek, schouder en rug. Daarbij is het bekend dat staand werk leuker en beter voor uw gezondheid is. Als u staand werkt beweegt u eigenlijk niet, maar zet u wel alle spieren in het lichaam aan het werk om te blijven staan. Daardoor voelt u zich niet alleen lichamelijk sterker maar ook uw brein wordt fitter. Het lijkt misschien vermoeiend om een tijd te staan maar het tegendeel is waar. U krijgt er eigenlijk meer energie van. Wist u dat u door staand werken ook creatiever wordt en een betere concentratie krijgt? Hoog tijd om een in hoogte verstelbaar werkstation aan te schaffen van YOU-STAND. Wij bieden u een makkelijke oplossing om zittend werk en staand werk te combineren.

In hoogte verstelbaar werkstation in een handomdraai geregeld

Heeft u een in hoogte verstelbaar werkstation nodig? Bent u inmiddels overtuigd en wilt u graag zittend werk met staand werk afwisselen? Dan bieden wij u een eenvoudig product aan. Het in hoogte verstelbaar werkstation van YOU-STAND kunt u gemakkelijk op uw huidige bureau plaatsen en zo creëert u in een handomdraai een gezondere werkhouding. U hoeft hiervoor geen duur nieuw bureau aan te schaffen. Bijkomend voordeel is dat u uw in hoogte verstelbaar werkstation kunt uitlenen aan een collega. Zo kan een collega ook uitproberen of het iets voor hem of haar is. YOU-STAND is de oplossing voor staand werken. Het is een eenvoudige, doeltreffende, praktische en betaalbare oplossing!

In hoogte verstelbaar werkstation betaalbaar

Bent u inmiddels overtuigd van de voordelen van zittend werk afwisselen met staand werk? Probeer en ervaar het zelf. Wij garanderen u dat u zich beter voelt door gebruik te maken van het in hoogte verstelbaar werkstation van YOU-STAND. Wissel uw zittende werk eens af met een uurtje staand werken en kijk gewoon eens of het bevalt. Is het product niet goed? Binnen 14 dagen mag u het product, mits het niet beschadigd is, retourneren en krijgt u het aankoopbedrag terug.

Over YOU-STAND

Wilt u graag fitter worden en een gezondere leefstijl op het werk creëren? De YOU-STAND is een betaalbare manier om uw werkvloer om te toveren. Iedereen kan gemakkelijk zittend werk met staand werk combineren. Als u structureel meer dan vier uur achter elkaar zit, krijgt u zowel fysieke als geestelijke klachten. Dit wilt u toch voorkomen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze producten.