Goedkoop verstelbaar bureau nodig?

Bent u op zoek naar een goedkoop verstelbaar bureau? Wilt u graag meer staand werken in uw bedrijf toevoegen, maar wilt u niet alle bureaus aanpassen? Dan is een goedkoop verstelbaar bureau iets voor u. Dit is een principe waarbij u de bureaus niet hoeft te vernieuwen, maar een systeem waarbij u een laptopstandaard op uw bureau kan zetten.  Het is belangrijk dat u zittend werk met staand werk afwisselt. Zo blijft u lichaam actief en presteert u beter. Door deze laptopstandaard op uw bureau te plaatsen, kunt u gemakkelijk wisselen.

Goedkoop verstelbaar bureau voor een gezondere werkomgeving!

Op zoek naar een goedkoop verstelbaar bureau? Als u negen uur per dag zit, staat dit gelijk aan de gezondheidsrisico’s van roken. Het wordt ook wel het nieuwe roken genoemd. Wist u dat veel sporten, buiten uw zittijd geen verschil maakt? Helaas kunt u lange tijd zitten niet compenseren. Daarnaast is veel zittend werk slecht voor uw gezondheid. Zitten is gerelateerd aan verschillende vormen van kanker, namelijk darmkanker.  Ook de doorbloeding door het lichaam wordt gehinderd door zitten. Wij hebben daarvoor de perfecte oplossing. Wij bieden u een goedkoop verstelbaar bureau aan waardoor u een gezondere leefstijl op de werkvloer creëert.

You-Stand: voor een goedkoop verstelbaar bureau

Staand werken is de nieuwe trend en steeds meer werkgevers zien dat in. Het geeft een gevoel van vrijheid als u staat en daarbij heeft de werknemer die staat meer energie die in het werk gestopt kan worden. Waar grotere bedrijven de middelen hebben om in hoogte verstelbare bureaus aan te schaffen, hebben kleinere bedrijven of ZZP’ers vaak geen budget voor een sta bureau. Inmiddels bestaat er nu voor iedereen een betaalbare oplossing om gezond te werken: de You-stand. Wij bieden u een laptopstandaard aan die u gemakkelijk op het bestaande bureau kan zetten en zodra u wilt gaan zitten gemakkelijk weer weg te halen is.

Over You-stand

De You-stand is gemaakt van duurzame materialen onder andere van FSC-gekeurd populierenhout (en onze sinds kort verkrijgbare uitvoering in bamboe) en voldoet aan de internationale ergonomische vereisten voor staand werken. Al bijna 5 jaar zitten wij in het vak en weten wij als geen ander waar wij over praten. Het is een echt Amsterdams product dat ook alleen maar in Nederland gemaakt wordt door een sociale werkvoorziening. Wilt u weten wat wij met onze laptopstandaards voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over een goedkoop verstelbaar bureau.