ERGONOMISCHE WERKPLEK NODIG?

Bent u op zoek naar een ergonomische werkplek? Bent u op zoek naar een manier waardoor u minder last heeft van nekklachten, rugklachten of schouderklachten? Bij You-Stand bieden wij u dé oplossing aan! In de afgelopen jaren hebben wij een perfect ergonomische werkplek ontwikkeld voor werkend Nederland. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u na een lange dag werken een vermoeid lichaam heeft. Dit komt meestal doordat u te lang achter uw computer zit en u te weinig beweging heeft. Door gebruik te maken van de ergonomische werkplek van You-Stand kunt u zelf uw werkhouding bepalen. Vindt u het prettig om vaker staand te werken of bent u op zoek naar de afwisseling van staand- en zittend werken? Met de ergonomische werkplek van You-Stand kunt u ergonomisch werken in een handomdraai!

Verstelbare ergonomische werkplek van You-Stand!

Als u op zoek bent naar een ergonomische werkplek bent u bij You-Stand aan het juiste adres. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en doorontwikkeld zodat u tegenwoordig een ruime keuze heeft uit verschillende kleuren. Een ergonomische werkplek van You-Stand past in iedere werkruimte en is makkelijk in gebruik. Heeft u na een lange werkdag last van uw schouders, nek of rug? Zit u verkeerd achter uw laptop en lukt het niet om een goede zithouding aan te nemen? Door gebruik te maken van een ergonomisch werkplek van You-Stand zult u telkens uw werkhouding veranderen waardoor u geen last heeft van uw nek, schouders en rug na een lange dag werken. Klinkt dit u als muziek in uw oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel gemakkelijk en snel uw gewenste ergonomische werkplek.

De voordelen van een ergonomische werkplek

Naast het feit dat een ergonomische werkplek van You-Stand een fraaie aanwinst is voor uw kantoor en in iedere werkruimte toepasbaar is, heeft de ergonomische werkplek van You-Stand ook vele voordelen. De You-Stand is een ideaal middel om van ieder bureau in een handomdraai een prachtige zit-sta werkplek te maken. U zult minder tot geen nek- en schouderpijn of rugpijn meer ervaren na het gebruiken van een You-Stand. Telkens weer zal uw lichaam de perfecte werkhouding aannemen en u heeft aan het einde van de werkdag minder lichamelijke klachten. Staand werken is leuk en beter voor uw gezondheid. De You-Stand  is volledig in hoogte verstelbaar en is de meest betrouwbare én stabiele standaard voor staand werken!

Meer weten over een ergonomische werkplek?

Bent u benieuwd of een ergonomische werkplek iets voor u is? Bent u benieuwd wat de voordelen van een ergonomische werkplek zijn voor uw branche? Uw chronische klachten zullen minderen worden. Daarnaast zal uw lichaam een betere doorbloeding hebben en verbrandt u meer calorieën dan u had gedacht. Dit kan jaarlijks oplopen tot wel 3 kilo vetverbranding. U zult verminderde kans op hart- en vaatziekten en verminderde kans op overgewicht en diabetes hebben door gebruik te maken van de ergonomische werkplek van You-Stand. Aan het einde van de dag heeft u meer energie over, een betere concentratie én u zult gedurende de dag meer creativiteit aan de dag leggen voor uw werkzaamheden. En last but not least: er is minder ziekteverzuim!