Desk standing station nodig?

Bent u op zoek naar een desk standing station? Dan bent u bij You-stand aan het juiste adres. Wij bieden uw bedrijf een betaalbare oplossing om makkelijk te wisselen tussen zittend en staand werken. De desk standing station van You-stand is de ideale oplossing waar u naar op zoek bent! Wij zitten al jaren in het vak en weten waar wij over praten als wij het hebben over laptopstandaards. Wij maken iedere You-stand op maat zodat u de perfecte houding aanneemt tijdens het werken. Wij leveren u een uniek en betaalbaar product waar u jaren mee vooruit kunt. Onze laptopstandaard is een uniek Nederlands product dat door de sociale werkvoorziening voor u in elkaar gezet wordt. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Bekijk ons aanbod eens op de website en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Desk standing station voor een gezondere werkomgeving

Bent u op zoek naar een desk standing station? Heeft u een baan waarbij u urenlang achter de laptop zit? Heeft dit al meerdere malen voor rug-, nek- of schouderklachten gezorgd? Dan is het tijd om over te stappen op een You-stand. Wij zijn er ook klaar mee dat er steeds lichamelijke klachten optreden bij de werknemers en werkgevers en wij hebben daarom een You-stand ontwikkeld. Niet alleen voor de lichamelijke klachten van de medewerkers is dit een perfecte oplossing, maar het bespaart ook op toekomstige ziektekosten en u investeert (preventief) in een gezondere werkhouding voor uw werknemers! Wacht niet langer en schaf een You-stand aan. Streeft samen met ons naar een gezonde werkhouding en profiteer van de vele voordelen van de desk standing station.

Een betaalbaar desk standing station

De You-stand is een makkelijke en snelle manier om van uw bureau een staand werkstation te maken. Het is licht en makkelijk aan de kant te zetten als u weer even wilt gaan zitten. Dit maakt het ook mogelijk om ieder bedrijf een oplossing te bieden. U hoeft niet maar één werknemer blij te maken met een elektrisch bureau maar u kunt het hele team voorzien van You-stands op maat. Iedere You-stand is op maat te maken en is daarom door iedereen te gebruiken. U kunt zelfs wisselen tussen verschillende bureaus. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze desk standing station en andere producten die wij kunnen aanbieden.