Bureau standing nodig?

Bent u op zoek naar een bureau standing voor uzelf of voor uw medewerkers? Bent u op zoek naar een manier om staand werken te promoten? Zoek dan niet verder! Bij You-Stand bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van een bureau standing in verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn divers en uiteenlopend. Bent u op zoek naar een product om staand werken dat er ook nog eens fraai uit ziet? Wij heten u van harte welkom op onze website. Bent u benieuwd of een ergonomische werkplek iets voor u is? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en bespreken graag met u uw wensen. Staand werken met een bureau standing is leuk en beter voor uw gezondheid! Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Ergonomische werken met bureau standing

Door gebruik te maken van een bureau standing van You-Stand heeft u niet alleen een blikvanger in uw kantoor maar het biedt ook vele voordelen. Denkt u aan vermindering van (chronische) rug- schouder- en nekklachten, een betere doorbloeding en bovendien verbrandt u meer calorieën (jaarlijks 3 kilo vetverbranding!). Daarnaast heeft u meer energie en zult u zich aan het einde van de werkdag fitter voelen. Door ergonomisch te werken heeft u een verminderde kans op hart- en vaatziekten, een verminderde kans op overgewicht en diabetes en u zult een betere concentratie hebben. Ook zult u merken dat u creatiever bent! En last but not least: er is minder ziekteverzuim! Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij heten u van harte welkom bij You-Stand! Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden van onze bureau standing.

Meer weten over een bureau standing?

Wilt u meer weten over de producten van You-Stand? De bureau standing van You-Stand is een ideaal middel om van ieder bureau een prachtige zit sta werkplek te maken. U werkt altijd in de perfecte houding omdat u in een handomdraai ergonomisch kunt werken. Staand werken is leuk en beter voor uw gezondheid. Daarnaast is de You-Stand de meest betrouwbare én stabiele standaard voor staand werken! U zult minder nek-, schouder- of rugpijn ervaren met de You-Stand. Door het zeer fraaie design past een You-Stand in iedere werkomgeving. Onze prachtige You-Stand is volledig in hoogte verstelbaar en eenvoudig in gebruik. De You-Stand is een uitkomst voor iedereen!